A használat tapasztalata Insumed

megérkezett a Insumed

A Insumed kapszulákkal kapcsolatos tapasztalatok: a gyógyszer áttekintése és az alkalmazás eredményei

Mátyás Salzburgból: "A cukorbetegség már nem betegség, hanem életmód"

Diabéteszes tapasztalatom kb 5 év. Az első tünetek nyáron jelentkeztek. Gyakran voltam szomjas, és a folyadék bevétele után a szomjúságérzet nem tűnt el. A meleg időjárásra rávettem. De még az ősz beállta után sem múltak el a tünetek. Hozzájuk csatlakozott a kontrollálatlan étvágy, az állandó éhségérzet miatti ingerlékenység. Ráadásul gyakran felébred éjszaka, hogy kimenjen wc-re. Nem aludtam eleget, a hangulatom megromlott, a szeretteimre csaptam le. Az orvos által tervezett vizsgálat kimutatta, hogy a vérben a normának 2, 5-szeresét haladták meg.

Az orvos azt mondta, hogy a 2-es típusú cukorbetegség oka nálam több tényező: túlsúly, dohányzás, zsíros ételektől való függőség. Kezelésként többféle gyógyszert írtak fel, amit naponta többször, minden étkezés előtt kellett bevenni. Emellett szigorú diétát, testmozgást, rendszeres ellenőrzéseket és vércukorszint önellenőrzést írtak elő neki.

3 évnyi betegség miatt többször összetörtem, egy kellemetlen kúra miatt abbahagytam a gyógyszerfogyasztást. Nem éreztem javulást.

a Insumed bevétele után a normálhoz közelebb eső mutatók

Hogyan tudtam meg a Insumed-ről

Új orvoshoz fordultam, aki a legújabb vércukorszint-csökkentő szert – a kapszulában lévő Insumed-et – tanácsolta. Vonzott a természetes összetétel és a kényelmes adagolási mód - csak napi 2 kapszula, reggel és este. Rendeltem 3 csomag Insumed-et a hivatalos weboldalon egy teljes tanfolyamhoz, olvassa el a gyógyszer használatára vonatkozó utasításokat.

Miután elkezdtem szedni a Insumed-et, érdeklődéssel kezdtem mérni a vércukorszintemet. Egy héttel később a glükométer mutatói megközelítették a normát. Egy hónappal később észrevettem az általános állapotom javulását, a cukor normalizálódott, az alvás normalizálódott. Most már nem zavarnak a kellemetlen tünetek, elmúlt az ingerlékenység, javultak a családi kapcsolatok.