Vélemények erről: Insumed

 • Hanna
  Meg voltam győződve a Insumed hatékonyságáról. A kapszulák két hónapja segített stabilizálni a cukorszintem. Most már nincs olyan szigorú diétám, mint korábban, néha megengedhetem magamnak a finom ételeket.
  Insumed
 • Bence
  Hálás vagyok Insumed-nek. Vele kezdtem jobban érezni magam, megszűntem bosszankodni, rokonaim megjegyezték, hogy javult a jellemem. 90 napig tartott, napi 2 kapszula. Az orvos javulást észlelt.
  Insumed
 • Levente
  Számomra a Insumed igazi ajándék lett. Egy héten belül a felére csökkent a cukrom és a normál határok közé került. Az alvásom javult, mert nem keltem fel éjszaka, hogy kimenjek a mosdóba. A hangulat magas. Köszönjük Insumed!
  Insumed
 • Viktória
  Több mint 30 éve szenvedek cukorbetegségben. A kezelés változó sikerrel zajlik. Folyamatosan sok tablettát ittam, minden nap. A Insumed segített megszabadulnom a tabletták folyamatos ellenőrzésétől. Most iszom egy kapszulát reggel és egyet este. A cukorszint stabil.
  Insumed
 • Petra
  Nagy a súlyom, amivel fiatal korom óta nem tudok megbirkózni. Az eredmény a 2-es típusú cukorbetegség. A Insumed megjelenésével sikerült normalizálnom a vércukorszintemet. A kapszulák kellemes kiegészítő hatása a havi 2-3 kg stabil fogyás.
  Insumed
Felhasználói értékelés Insumed
4
7